MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

MPI Zomerborrel

Voeg toe: Outlook | ICal | Google Agenda
20 augustus, 2024
15:30 - 18:00
Leonardo Hotel Vinkeveen
Groenlandsekade 1
Vinkeveen,
Nederland
Organizer
MPI Nederland

Beste eventprofessionals, laat de zomer niet zomaar voorbijgaan en bereid je voor op een bruisend najaar! MPI Nederland nodigt je van harte uit voor onze exclusieve zomerborrel op dinsdag 20 augustus bij het schitterende Leonardo Hotel in Vinkeveen. Dit unieke event biedt de perfecte gelegenheid om te ontspannen, te netwerken en je te laten inspireren door een adembenemende omgeving.

Het Leonardo Hotel in Vinkeveen is een werkelijk unieke locatie aan de serene Vinkeveense Plassen. Dit luxe hotel biedt een prachtig uitzicht over het water, moderne faciliteiten en een ontspannen sfeer. De ligging direct aan de snelweg en de aanwezigheid van eigen parkeerplaatsen maken het hotel uitstekend bereikbaar en ideaal voor zowel zakelijke als sociale evenementen. Het hotel staat bekend om zijn uitzonderlijke gastvrijheid en hoogwaardige voorzieningen. Binnen in het hotel valt koffiebar Vink direct op met haar hoge plafond en nautische details, wat een stoere en robuuste uitstraling geeft. Aan de wanden zijn houten latten genageld in een decoratief patroon, gemaakt van gerecyclede appel- en perenkratten. Maar liefst twaalfduizend kistjes waren nodig om alle muren van deze latten te kunnen voorzien. Een prachtig voorbeeld van circulaire economie.

Tijdens onze zomerborrel krijg je de kans om deze prachtige locatie beter te leren kennen. Leonardo Hotels zal ons tijdens een exclusieve rondleiding alle details laten zien. Ontdek de stijlvolle vergaderzalen, de serene plekken aan het water en de verborgen parels van het hotel. Laat je inspireren door de mogelijkheden die het Leonardo Hotel te bieden heeft voor jouw toekomstige evenementen.
Om de netwerkervaring naar een hoger niveau te tillen, introduceren we een innovatieve Meet & Connect game. Deze interactieve en spannende game is ontworpen om het beste uit onze netwerkborrel te halen. Op een speelse manier maak je kennis met nieuwe mensen en versterk je bestaande relaties. Laat je verrassen en inspireren terwijl je deelneemt aan deze unieke ervaring. Een perfecte ijsbreker om de middag mee te beginnen!

Venue Details

Leonardo Hotel Vinkeveen is een luxe toevluchtsoord aan de schitterende Vinkeveense Plassen. Dit viersterrenhotel combineert comfort, stijl en natuurlijke schoonheid, waardoor het de ideale bestemming is voor zowel zakelijke als sociale evenementen. 

Gelegen direct aan de A2, biedt het Leonardo Hotel Vinkeveen gemakkelijke toegang tot de belangrijkste steden van Nederland, zoals Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Breda. De centrale ligging en ruime eigen parkeerfaciliteiten maken het hotel perfect bereikbaar.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een sfeer van verfijnde elegantie. De 86 moderne kamers zijn met oog voor detail ontworpen en voorzien van alle gemakken voor een ontspannen verblijf. Veel kamers bieden een adembenemend uitzicht over de serene Vinkeveense Plassen.

Een van de opvallende kenmerken van het hotel is koffiebar Vink, met een hoog plafond en nautische details. De muren zijn bekleed met houten latten van gerecyclede appel- en perenkratten, een prachtig voorbeeld van circulaire economie. Dit geeft de ruimte een stoere en robuuste uitstraling. 

Daarnaast herbergt het hotel de beroemde Harbour Club Vinkeveen. Deze exclusieve eetgelegenheid biedt een voortreffelijke culinaire ervaring met een breed scala aan lokale en internationale gerechten. Gasten kunnen genieten van hun maaltijden met uitzicht op de prachtige plassen, wat bijdraagt aan een sfeer van ontspanning en luxe. 

Voor zakelijke bijeenkomsten beschikt het Leonardo Hotel Vinkeveen over hoogwaardige vergaderzalen en moderne apparatuur. Het toegewijde team staat klaar om ervoor te zorgen dat elk evenement vlekkeloos verloopt. 

Ontdek de perfecte balans tussen luxe en natuur bij het Leonardo Hotel Vinkeveen, waar elk verblijf een buitengewone ervaring belooft te zijn.

Bereikbaarheid en parkeren
Kom je met de auto? Het Leonardo Hotel ligt direct aan de A2, wat het zeer toegankelijk maakt voor automobilisten uit alle richtingen. Vanuit zowel Amsterdam als Utrecht is het hotel in ongeveer 20 minuten te bereiken. Volg de A2 en neem de afslag Vinkeveen/Hilversum. Vervolgens volg je de borden naar Vinkeveen en sla je af naar de Groenlandsekade. Het hotel beschikt over ruime, eigen parkeerplaatsen, zodat je zorgeloos kunt parkeren en direct kunt genieten van de bijeenkomst.

Met het ov
Ook met het openbaar vervoer is het Leonardo Hotel goed te bereiken. Als je met de trein reist, kun je uitstappen op station Abcoude. Vanaf daar is het een korte taxirit naar het hotel, of je kunt de bus nemen richting Vinkeveen. De bus stopt op korte loopafstand van het hotel. Vanaf zowel Amsterdam Centraal als Utrecht Centraal zijn er regelmatige verbindingen naar station Abcoude. 

Navigatie
Gebruik het volgende adres voor je navigatiesysteem: Groenlandsekade 1, Vinkeveen. Dit brengt je rechtstreeks naar het hotel, gelegen aan de prachtige Vinkeveense Plassen. 

Parkeren
Het hotel beschikt over voldoende eigen parkeerplaatsen, zodat je altijd een plekje kunt vinden. Parkeren is eenvoudig en veilig, direct bij de ingang van het hotel. Of je nu met de auto of het openbaar vervoer komt, het Leonardo Hotel in Vinkeveen is gemakkelijk bereikbaar en biedt een comfortabele reiservaring. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze zomerborrel en samen een inspirerende en ontspannen middag te beleven.

Connect with Us